Da er det duket for HVFKs første apportprøve, prøven avholdes på Kåringen, ved turistsentret Boasovazzi – Reingjeteren søndag 23 juni.

Opprop: kl 0900

Alle som skal stille med eget vilt, må påse at viltet er ferskt/tint til søndag. (kravet til vilt/fugl som benyttes, er at det er jaktbart) Klubben stiller med Rype som vi drar sporet med. men eget vilt legges på spor slutt. hvis du som deltaker må benytte Klubbvilt (viltavgift kr 150), så må du si i fra til prøveleder ved påmelding. (klubbvilt vil være Due / And)

Det vil også være muligheter for deltakere på prøven å få apportbeviset under Søksapporten hvis man har minimum 7 poeng på første fugl, men da må deltaker si i fra til dommer før man starter søksapporten.

Påmeldingsfrist for prøven er:
Ordinær: 17.06.2019 pris: kr 375
Utvidet: 21.06.2019 pris: kr 425

Påmelding til prøven gjøres via NKK, på denne linken. https://www.dogweb.no/prove-paamelding/proeve/55-19006/oversikt

Link til facebook for apportprøven er: https://www.facebook.com/events/289410218616985/ 

Apportprøver er et flott alternativ til trening for hund og eier under eks båndtvangen. I tillegg til at hunden får brukt seg både mentalt og fysisk er dette også god trening for samarbeidet mellom deg og hunden som du vil ha nytte av på både jakt og jaktprøver.

Springen

Apport trening og Apportbevis «prøve» Lørdag 22. juni.

vi legger opp til Apport trening fra ca kl 11 og utover dagen. da vil alle kunne komme og få kyndig veiledning fra dommer/instruktør på de områder og elementer man ønsker. slik at man føler seg litt mer forberedt på prøven, det også være mulighet for å ta apport bevis for alle som ønsker å ta det. deltaker må ta med eget godkjent apport objekt til apport beviset testen.

For å delta på treningen på lørdag og ta apport bevis  så må man melde seg på til Tom Slettbakk per tlf eller e-post.

dere kan sjekke eget arrangement for lørdagen her: https://www.facebook.com/events/648775108921307/

Det blir mulighet for parkering med Camping vogn, bobil og telt ved Reingjeteren, prisen er kr 200 for en natt.

Prøveleder: Tom Slettbakk
tlf: 90571151
E-post: Tom.slettbakk@gmail.com

for mer informasjon ta kontakt med prøveleder.

Vell møtt 🐕