HVFK prøver å gjenoppta tradisjonen med treningssamling på idylliske Skogsøya i Øksnes kommune. Skogsøya er ei øy som ligger ca. 7 minutter med hurtigbåt ut fra Myre. Øya er kjent for å ha bra med rype og var blant annet i media for noen år siden da gutta på tur var på rypejakt her. Terrengene som vi blir å bruke til treningsamlinga er Øksnes, Tunstad og i Breistranddalen. Dato for samlinga blir 1. til 3. mars 2019, med avreise fra Myre til Øksnes på fredag ettermiddag og med retur fra Øksnes på søndag ettermiddag. Vi blir å innkvartere oss på aktverdige gamle Øksnes Prestegård som i senere år er omgjort til leirsted og med utleie til forskjellige aktiviteter. Det er rikelig med overnattingsplass. 43 sengeplasser fordelt på 7 rom noe som gjør at det kan tas med flere personer pr. påmeldte hund. Godt utstyrt kjøkken og egen fløy av bygget hvor vi blir å ha hundene i medbrakte bur. Det vil bli felles bespisning på fredag kveld med varmrett og lørdag blir det skreimølje av blodfersk torskefilet med alt av tilbehør. Vi blir og å prøve å få inn faglig aktivitet på lørdag ettermiddag. Vi har anledning å ta med maks 16 hunder som vi blir å fordele på to parti som bytter på terrengene lørdag og søndag. Det vil bli en instruktør pr parti.

Priser for helga pr. person:
– medlem med hund: kr 500,-
– person/følge uten hund: kr 250,-
– ikke medlem med hund: kr 800,-

Ansvarlige personer i HVFK for gjennomføringen er Hjalmar Johansen, Raymond Klæboe og Raymond Sollie.
Bindende påmelding med navn, telefon, mail og opplysninger om hund (navn, rase og alder) gjøres til Hjalmar Johansen på mail: hjalmar@oksnes.as eller på telefon: 95789007. Ved behov for detaljert program eller andre spørsmål før påmelding er det bare å ta kontakt med Hjalmar. Innbetaling til HVFK gjøres på konto nummer: 4730.18.03253.
Etter påmelding og bekreftet betaling vil detaljert program sendes ut.